ClassicGolf Masters 2019

ClassicGolf Masters er en ny turnering i Danmark.
Målet med denne turnering er, at den bliver landsdækkende og kendt for gode baner med golfklubber som serverer god mad. Vi lægger ud med spansk tema og skal nyde klassiske tapas retter til frokost og smage på lidt spanske druer på runden. I skal spille stableford (par vis) og der vil være flere forskellige konkurrencer og oplevelser undervejs på banen.
Vores første arrangementer i 2019 bliver i samarbejde med Kai Lykke Golf klub, Rold Skov Golf klub og H. C. Andersens Golfklub. Alle golfere er velkomne til at deltage, kunder, gæster og medlemmer, nye som gamle.
Vi håber på stor interesse for vores nye tiltag og glæder os til nogle sjove og festlige dage i golfens tegn - forhåbentligt har vi også vejrguderne med os.

SPILLEDAGE (indtil videre):

H.C. Andersen        14/6-2019

Kaj Lykke Golf        17/6-2019

Rold Skov               21/6-2019

OBS! 
Book plads på dagen via Golfbox – betaling til klubben. 
Sidste frist for tilmelding inden den 15. maj. 2019.

Efter først til mølle – max 120 deltager pr. turnering.
Direkte tilmelding via Golfbox


PROGRAM:
Kl. 08:00 morgenmad 
Kl. 08:30 briefing
Kl. 09:00 gunstart
Kl. 14:00 forventet frokost
Kl. 14:30 præmieoverrækkelse 

 

Prisen inkluderer

 • Greenfee på golfklubbens anlæg
 • Let morgenmadsbuffet med kaffe og juice
 • Frugt og snacks på runden
 • Flot tapas anretning til frokost
 • Forskellige gimmick på runden.
 • Flotte præmier til :
 • Banens 5 bedste par i hver række
 • Tættes på flaget på alle par 3 huller
 • Stor Hole in one præmie på et par 3 hul
 • Klappe præmier
 • Præmier til en værdi af 25.000 hver gang
 • Desuden udloddes et ophold på 5 – 7 dage med golf som udtrækningspræmie.

Pr. person / pr. arrangement

kr. 595,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar