Golfskole til Valle del Este

Golfskole med Martin Park

Tag med på vores populære golfskole til Valle del Este i foråret 2019. Turen byder på fantastisk golf, god mad og hyggeligt samvær. Martin fra Park Golf Academy står får træningen hele ugen og vil samtidig være facilitator på og for en hyggelig og social uge.
Vælg imellem 4 forskellige rejseuger.

Resort
Det 4* Valle del Este Hotel er et lækkert golfhotel beliggende syd for Alicante. Fra hotellets værelser er der udsigt til enten golfbanen eller havet, som kan ses i det fjerne. Til hotellet hører både restaurant, en bar, udendørs pool samt en wellness afdeling med sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Ude ved kysten finder man Mojacar, her er der både pools, restaurant, bar og mulighed for at tage en dukkert i det solbeskinnede Middelhav.

Golf
Golfbanen, der ligger lige ved hotellet, er i sit design inspireret af baner, som kendes fra Arizona. Kaktusser og "ørkenlandskab" er en del af banens karakter, og bjergene der omkranser de 18 huller, er med til at skabe en flot kulisse.

Rejseperioder:
11. - 18. februar 2019
25. februar - 4. marts 2019
04. - 11. marts 2019
18. - 25. marts 2019  DENNE TUR ER UDSOLGT! 

* Hver uge gennemføres ved min. tilmelding på 8 personer
** Vi tager forbehold for udsolgte fly afgange

Tilmelding & spørgsmål til:
ClassicGolf på telefon 70 23 55 80 og info@classicgolf.dk  

Prisen inkluderer

  • Fly t/r inkl. golfbag fra Kbh, Billund og Hamborg
  • 7 overnatninger i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • Afslutningsmiddag på strand restaurant
  • 7 dages ubegrænset golf på Valle del Este
  • Gratis rangebolde
  • 5 dages træning med PGA Pro Martin Park
  • Lejebil (pr. 2 personer) inkl. fri km
  • Enkeltværelsestillæg kr. 1.300,-

Pris pr. person ved 2 personer i dobbelt værelse

kr. 9.295,-

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar